Поръчка на такси

Процес по изпълнение на поръчка

Yellow Taxi предлага на своите клиенти няколко различни опции за поръчка на такси. Клиентът винаги първо посочва адресa, на който трябва да дойде таксито, а след това посоката. Ако има някаква специфика на адреса, часа или начина на плащане, то тя се уточнява още в началото.

Viber чат бот приема поръчки за такси

Yellow Taxi за пореден път доказа, че е водещият двигател в иновациите сред таксиметровите компании в България.

Телефони за поръчка

За да поръчате такси от таксиметрова компания Yellow taxi, можете да се обадите на един от следните телефонни номера: 02/91119, 02/4911108, както и на кратък номер 1219 (Без допълнителни импулси, спрямо тарифният Ви план, за всички мобилни оператори).

Мобилно приложение

Използвайте мобилното приложение на Yellow taxi, за да поръчате такси лесно и удобно. Мобилното приложение на Yellow taxi има множество предимства, разработени за Ваше улеснение.

Поръчай онлайн

Поръчката през онлайн платформата се използва предимно от клиенти, които желаят да проследят пътуването на автомобила до крайната дестинация. Често това са родители или бизнес партньори.

Такси бутон в различни институции

Yellow taxi предлага на своите клиенти лесен и удобен начин за поръчка на такси - Такси Бутон. Това е уред, който може да бъде монтиран в различни институции и учреждения.

Картово плащане през ПОС терминал

Безконтактното разплащане става с допиране на дебитната или кредитната карта до терминала, и ако сумата е до 25лв. няма да бъде необходимо да въвеждате пин кода си.


Ha Фокус

Йелоу 333 АД предлага нови автомобили на лизинг с ниска първоначална вноска и гратисен период. Седмичната лизингова вноска е съобразена с гарантирания оборот на всеки таксиметров шофьор. Станете част от екипа ни и попитайте…

Свързани статии

Йелоу 333 АД предлага нови автомобили на лизинг с ниска първоначална вноска и гратисен период. Седмичната лизингова вноска е съобразена с гарантирания оборот на всеки таксиметров шофьор. Станете част от екипа ни и попитайте…

Yellow taxi предлага няколко основни вида абонаментен превоз - за корпоративни клиенти, услуга "Трансфер", такси до всяка точка в България и чужбина, услуга "Йелоу Гайд". Научете повече за тях.

Полезна информация за клиентите на Yellow taxi - тарифи, сигурност и политика за забравени вещи. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас на 02/9621333 или на 02/91119.

Компания Yellow Taxi е основана през 1998г. През годините тя успя не само да се наложи на пазара, но и да стане предпочитана марка на много свои клиенти. Днес фирмата притежава над 1000 таксиметрови коли, които се грижат…

Свържете се с нас
 Yellow Taxi 91119 Yellow Taxi 91119 КРАЙ на хартиените ваучери.🎫 Нашите корпоративни клиенти вече ще могат да използват електронни вместо…
19-04-2018 10:51
 Yellow Taxi 91119 Yellow Taxi 91119 Честито да ни е кръглото 20! Благодарим на всички наши клиенти, които през годините използваха услугите…
12-04-2018 20:00
 Yellow Taxi 91119 Yellow Taxi 91119 Кое зайче ще стигне до кое яйце? 🤔 Покажете колко сте ориентирани и ни отговорете в коментар👇🏼 под този…
08-04-2018 08:00

Компания Yellow Taxi е основана през 1998г. в град София. През годините тя успя не само да се наложи на пазара, но и да стане предпочитана марка на много свои клиенти. Днес фирмата притежава над 1000 таксиметрови коли, които се грижат за бързината комфорта и коректното обслужване на своите клиенти.

Поръчай онлайн