Абонамент на таксиметров автомобил

Специални предложения за нашите корпоративни клиенти!

Какви услуги предлага Yellow taxi на корпоративните си клиенти?

Yellow taxi предлага на корпоративните си клиенти таксиметрова услуга с безкасово заплащане на курса.

Предимствата на тази услуга са:

• намаляване на сметките за такси;

• кредитираме Вашия служебен транспорт;

• получавате ясна сметка с отчитане в реално време до минути;

• контрол върху маршрутите на служители (пробег и дестинация);

• надеждно обслужване на Вашите служители и клиенти.

Заплащането може да се извърши по няколко начина за Ваше улеснение:

• безкасово плащане на курса - с ваучери;

• безкасово плащане на курса - със закупени талони.

Какво представлява услугата „ТРАНСФЕР“?

С цел да бъде максимално полезна на своите корпоративни клиенти, фирма Йелоу 333 предоставя на Вашето внимание услугата „Трансфер“ - за Вас и Вашите гости предлагаме превоз от аерогари, гари и автогари до указана от Вас точка в столицата или страната.

Така ние пестим Вашето време, като същевременно осигуряваме добро посрещане и комфортен транспорт на Вашите гости.

Услугата се извършва от наш контингент водачи, говорещи отлично западни езици и с доказан опит в спецификата на този вид услуга.

Такси до всяка точка в България и чужбина

Yellow taxi предлага таксиметрови услуги до всяка точка в България и чужбина по установени тарифи.

Цената включва:

• нов автомобил;

• англоговорящ шофьор;

• застраховки и винетка.

Какво представлява услугата „Йелоу Гайд?

Услугата "Йелоу Гайд" включва:

• Организационни услуги, посещения на туристически и културни забележителности, различни услуги на територията на страната.

• Транспортни услуги.

Запитване за абонамент

В запитването за абонамент въведете:Името на Вашата фирма; Лице за контакт; Имейл и телефон; Приблизително колко служители има Вашата фирма; В какъв часови пояс искате да ползвате нашите услуги; Какви са очакваните от Вас разходи за таксиметрови услуги.

Запитване за реклама

Таксиметрова компания Йелоу 333 е изградила изключителна репутация на такси компания обслужваща високия клас бизнес клиенти в столицата, така че сме уверени, че Вашата реклама при нас ще постигне очаквания маркетингов ефект.


Ha Фокус

Йелоу 333 АД предлага нови автомобили на лизинг с ниска първоначална вноска и гратисен период. Седмичната лизингова вноска е съобразена с гарантирания оборот на всеки таксиметров шофьор. Станете част от екипа ни и попитайте…

Свързани статии

За да поръчате такси от таксиметрова компания Yellow taxi, можете да се обадите на един от следните телефонни номера: 02/91119, 02/4911108, както и на кратък номер 1219 (Без допълнителни импулси, спрямо тарифният Ви план,…

Използвайте мобилното приложение на Yellow taxi, за да поръчате такси лесно и удобно. Мобилното приложение на Yellow taxi има множество предимства, разработени за Ваше улеснение.

Yellow taxi предлага на своите клиенти лесен и удобен начин за поръчка на такси - Такси Бутон. Това е уред, който може да бъде монтиран в различни институции и учреждения.

Тарифа за 1 километър пробег: дневна 0,79лв./ нощна 0,90лв Първоначална такса - 0,70лв. Такса повикване - 0,69лв. Цена на минута престой - 0,22лв.

Йелоу 333 АД предлага нови автомобили на лизинг с ниска първоначална вноска и гратисен период. Седмичната лизингова вноска е съобразена с гарантирания оборот на всеки таксиметров шофьор. Станете част от екипа ни и попитайте…

"Йелоу 333 АД е таксиметрова компания в София, лидер в предлагането на качествена и комфортна таксиметрова услуга. Всеки лизингополучател е ценен клиент за фирма "Йелоу 333 АД" и има право да ползва всички привилегии. Станете…

Свържете се с нас
 Yellow Taxi 91119 Yellow Taxi 91119 Звъннете ни, в случай че на този Свети Валентин не успеете да я вземете така. 👇🏼 П.П. Колите на Yellow…
14-02-2018 08:00
 Yellow Taxi 91119 Yellow Taxi 91119 Скъпи клиенти, молим Ви да имате предвид, че ако вашата поръчка е била отказана от 10 различни шофьори,…
08-02-2018 14:49
 Yellow Taxi 91119 Yellow Taxi 91119 Ето го и процесът по направата на поръчка на Yellow Taxi 91119 чрез Viber.👇🏼
02-02-2018 10:42

Компания Yellow Taxi е основана през 1998г. в град София. През годините тя успя не само да се наложи на пазара, но и да стане предпочитана марка на много свои клиенти. Днес фирмата притежава над 1000 таксиметрови коли, които се грижат за бързината комфорта и коректното обслужване на своите клиенти.

Поръчай онлайн