Автомобили работещи като таксита

Автомобили

Йелоу 333 АД предлага нови автомобили на лизинг с ниска първоначална вноска и гратисен период. Седмичната лизингова вноска е съобразена с гарантирания оборот на всеки таксиметров шофьор. Станете част от екипа ни и попитайте за своята отстъпка.

Система за обяви

Yellow! разполага със собствена платформа за онлайн обяви. За да намерите по-лесно търсената от Вас обява, можете да използвате специално създаденото за целта поле.


  Ha Фокус

  Йелоу 333 АД предлага нови автомобили на лизинг с ниска първоначална вноска и гратисен период. Седмичната лизингова вноска е съобразена с гарантирания оборот на всеки таксиметров шофьор. Станете част от екипа ни и попитайте…

  Свързани статии

  Yellow! предлага няколко основни вида абонаментен превоз - за корпоративни клиенти, услуга "Трансфер", такси до всяка точка в България и чужбина, услуга "Йелоу Гайд". Научете повече за тях.

  За да може да обслужва своите клиенти възможно най-качествено, таксиметрова компания Yellow! залага на развитието на своя call център. Фирмата разполага с иновативна и високотехнологична система, отговаряща на бързоразвиващият…

  Свържете се с нас