Полезна информация

Полезна информация за клиентите на Yellow taxi

Какви са всички тези стикери?

 

Освен, че имаме ново лого, по нов начин изглеждат и повечето стикери върху автомобилите ни. Подмяната им с нови е подходящ момент да Ви разкажем повече за тях.

Стикерите “Препоръчан водач” иТакси за примерса резултат от оценките, които Вие давате за своето пътуване (в мобилното приложение, тук на страницата ни или по телефона). Най-харесваните от Вас водачи получават отличителен знак върху служебната си карта. А най-добре поддържаните автомобили са означени със съответния символ.

От задната страна на всяко Yellow такси пък ще откриете стикера “Мисия: културни на пътя”. Неговата задача е не просто да приканва хората да оценят поведението на водача, но и да подсеща всички участници в движението да бъдат толерантни и възпитани един към друг.

 

Обърнете Внимание!

 1.Служебна карта

• Всички шофьори на Yellow имат служебна карта за извършване на таксиметрова дейност.

• Тя се поставя в десния ъгъл на предното табло.

2. Кодекс на доброто общуване

• Поставен е на предното табло.

• Използвайте правата си в рамките на Закона за движение по пътищата.

• Отнасяйте се към шофьора така, както искате и той да се отнася с Вас.

3. Служебен номер на колата

• Поставен е на таблото в колата, както и на двете странични колонки на задните врати.

• GPS системата маркира точно този номер и във всеки момент може да открие местоположението на конкретното такси на Yellow .

4. Касов бон

• Моля изисквайте касовия бон, защото той е важен за Вас и Ви дава информация за дата , час, служебен номер, изминати километри и стойността на Вашия курс с Yellow .

Тарифи

Тарифи

Тарифа за 1 километър пробег: дневна 0,79лв./ нощна 0,90лв Първоначална такса - 0,70лв. Такса повикване - 0,69лв. Цена на минута престой - 0,22лв.

Сигурност

Сигурност

Всички места в автомобила са застраховани. Всички поръчки могат да се проследят от обаждането в Call центъра до крайната дестинация.

Забравени вещи

Забравени вещи

Забравени вещи в такси на Yellow taxi се пазят в централния офис на компанията в рамките на един месец.


Ha Фокус

Автомобили на лизинг

Йелоу 333 АД предлага нови автомобили на лизинг с ниска първоначална вноска и гратисен период. Седмичната лизингова вноска е съобразена с гарантирания оборот на всеки таксиметров шофьор. Станете част от екипа ни и попитайте…

Свързани статии

Телефони за поръчка

За да поръчате такси от таксиметрова компания Yellow taxi, можете да се обадите на един от следните телефонни номера: 02/91119, 02/4911108, както и на кратък номер 1219 (Без допълнителни импулси, спрямо тарифният Ви план,…

Мобилно приложение

Използвайте мобилното приложение на Yellow taxi, за да поръчате такси лесно и удобно. Мобилното приложение на Yellow taxi има множество предимства, разработени за Ваше улеснение.

Поръчай онлайн

Поръчката през онлайн платформата се използва предимно от клиенти, които желаят да проследят пътуването на автомобила до крайната дестинация. Често това са родители или бизнес партньори.

Абонамент

Yellow taxi предлага няколко основни вида абонаментен превоз - за корпоративни клиенти, услуга "Трансфер", такси до всяка точка в България и чужбина, услуга "Йелоу Гайд". Научете повече за тях.

Call център

За да може да обслужва своите клиенти възможно най-качествено, таксиметрова компания Yellow taxi залага на развитието на своя call център. Фирмата разполага с иновативна и високотехнологична система, отговаряща на бързоразвиващият…

За нас

Компания Yellow Taxi е основана през 1998г. През годините тя успя не само да се наложи на пазара, но и да стане предпочитана марка на много свои клиенти. Днес фирмата притежава над 1000 таксиметрови коли, които се грижат…

Свържете се с нас