Полезна информация

Полезна информация за клиентите на Yellow taxi

Какви стикери използваме?

Стикерите “Препоръчан водач” иТакси за примерса резултат от оценките, които Вие давате за своето пътуване (в мобилното приложение, тук на страницата ни или по телефона). Най-харесваните от Вас водачи получават отличителен знак върху служебната си карта. А най-добре поддържаните автомобили са означени със съответния символ.

От задната страна на всяко Yellow такси пък ще откриете стикера “Мисия: културни на пътя”. Неговата задача е не просто да приканва хората да оценят поведението на водача, но и да подсеща всички участници в движението да бъдат толерантни и възпитани един към друг.

 

Обърнете Внимание!

 1.Служебна карта

• Всички шофьори на Yellow имат служебна карта за извършване на таксиметрова дейност.

• Тя се поставя в десния ъгъл на предното табло.

2. Кодекс на доброто общуване

• Поставен е на предното табло.

• Използвайте правата си в рамките на Закона за движение по пътищата.

• Отнасяйте се към шофьора така, както искате и той да се отнася с Вас.

3. Служебен номер на колата

• Поставен е на таблото в колата, както и на двете странични колонки на задните врати.

• GPS системата маркира точно този номер и във всеки момент може да открие местоположението на конкретното такси на Yellow при изпълнение на поръчката. .

4. Касов бон

• Моля изисквайте касовия бон, защото той е важен за Вас и Ви дава информация за дата , час, служебен номер, изминати километри и стойността на Вашия курс с Yellow .


  Ha Фокус

  Йелоу 333 АД предлага нови автомобили на лизинг с ниска първоначална вноска и гратисен период. Седмичната лизингова вноска е съобразена с гарантирания оборот на всеки таксиметров шофьор. Станете част от екипа ни и попитайте…

  Свързани статии

  За да поръчате такси от таксиметрова компания Yellow taxi, можете да се обадите на един от следните телефонни номера: 02/91119, 02/4911108, както и на кратък номер 1219 (Без допълнителни импулси, спрямо тарифният Ви план,…

  Използвайте мобилното приложение на Yellow taxi, за да поръчате такси лесно и удобно. Мобилното приложение на Yellow taxi има множество предимства, разработени за Ваше улеснение.

  Поръчката през онлайн платформата се използва предимно от клиенти, които желаят да проследят пътуването на автомобила до крайната дестинация. Често това са родители или бизнес партньори.

  Yellow taxi предлага няколко основни вида абонаментен превоз - за корпоративни клиенти, услуга "Трансфер", такси до всяка точка в България и чужбина, услуга "Йелоу Гайд". Научете повече за тях.

  За да може да обслужва своите клиенти възможно най-качествено, таксиметрова компания Yellow taxi залага на развитието на своя call център. Фирмата разполага с иновативна и високотехнологична система, отговаряща на бързоразвиващият…

  Компания Yellow Taxi е основана през 1998г. През годините тя успя не само да се наложи на пазара, но и да стане предпочитана марка на много свои клиенти. Днес фирмата притежава над 1300 таксиметрови коли, които се грижат…

  Свържете се с нас