Covid-19 - отговорност към всички

 

Уважаеми клиенти,

Йелоу продължава да работи за Вас! Всички осъзнаваме сериозността на настоящата ситуация и въздействието, което Covid-19 причинява на цялото ни общество. Приемаме случващото се с нужната отговорност и значимост, разбираме и сме съпричастни с тревогата, страха и притесненията Ви, и вярваме, че заедно ще преодолеем тези трудни дни. През тези дни на изпитания, Йелоу ще вложи максимални усилия в грижите за всички свои клиенти, служители и партньори и ще продължим да изпълняваме поръчките Ви. Разширихме и гамата от транспортни услуги и доставки, за да Ви бъдем в помощ.

Наложените ограничителни мерки не се отнасят до таксиметровия транспорт, защото нуждата от пътуване може да е от съществено значение за много хора. Призоваваме Ви, да продължите да следвате правителствените указания и да пътувате само, ако е необходимо!

Искаме да сте сигурни, че Вашата безопасност е наш основен приоритет! Ето защо ние прилагаме редица мерки за безопасност в нашите превозни средства. Вероятно вече сте забелязали в социалните ни медии – тези мерки включват лични предпазни средства, дезинфекция на автомобилите, както и оборудването им със специални защитни прегради.

Ще продължим да следим ситуацията и ще ви предоставим актуална информация чрез социални медии. Връзки към нашите страници в социалните медии можете да намерите по-долу.

Бъдете здрави!

www.facebook.com/YellowTaxi

www.instagram.com/YellowTaxiBG