Площад Батенберг стана по-жълт вчера

Двадесет коли Kia Optima_sw на Yellow! изпълниха площада.

Първите 20 нови автомобила на Yellow! Premium Line, бяха представени вчера, когато „жълтите павета“ на площад „Батенберг“ се изпълниха с жълтите таксита Kia Optima_sw. Приятели и клиенти на Yellow! и KIA Motors България наблюдаваха „от високо“ и се наслаждаваха на гледката.

Моделите са оборудвани с редица системи за сигурност и безопасност: LKAS - Система за оставане в лентата на движение; TSR - Сигнализация за наличен трафик; SLIF - Система за предупреждение за ограничение на скоростта; ABS + BAS; ESC – Система за електронен контрол на окачването, VSM – Система за цялостно управление на стабилността на автомобила и др.

„Вече влезнахме в нашата двадесет годишнина и решихме, че е идеален момент да представим по този начин новите ни двадесет автомобила. В новата линия Kia Optima_sw ще имате възможност да заплатите с карта, да заредите телефона или лаптопа си, както и да ползвате Wi-Fi Зона!”, сподели Калин Кокошаров, изпълнителен директор на Yellow!.

Партньорството между КИА Моторс България и Yellow! датира от 2004г., когато е доставен първият автомобил КИА Рио. Към настоящия момент автопаркът на Yellow! включва над 1300 модела с марка КИА.

От месец юни над 20 автомобила от серията Optima_sw са част от мрежата на Yellow!, ценита за тях няма да са различни от стандартните на компанията.