Yellow! пуска серия Premium Line

Yellow! 91119 ви обеща, че през 2017г. ще обнови автопарка си, и следващите таксита на компанията ще са от луксозната серия на Kia Optima_sw. Специално за своите корпоративни клиенти компанията ще предостави първите коли от серията за ексклузивно ползване.

„Стремим се да доставяме все по – добри услуги на клиентите си, и стъпката с Kia Optima за нас е правилната посока. Клиентите ни заслужават да се возят удобно и комфортно. Ще се насладите на красив дизайн, изобилие от пространство, ергономичност, функционалност и високо оборудване за вашето пътуване или това на клиентите ви.
В новата линия Kia Optima_sw ще имате възможност да платите с карта, да заредите телефона или лаптопа си, както и да ползвате Wi-Fi Зона!”, споделя Калин Кокошаров, изпълнителен директор на Yellow!.

На 06.06.2017г., новите автомобили ще бъдат представени на специално събитие „от високо“ на улица Московкска. Корпоративните клиенти на компанията имат възможност да се насладят на удобството и комфорта, които предлагат луксозните возила. Моделите са оборудвани с редица системи за сигурност и безопасност: LKAS - Система за оставане в лентата на движение, TSR - Сигнализация за наличен трафик, SLIF - Система за предупреждение за ограничение на скоростта, ABS + BAS, ESC - Система за електронен контрол на окачването, VSM - Система за цялостно управление на стабилността на автомобила и др.

Партньорството между КИА Моторс България и Yellow! датира от 2004г., когато е доставен първият автомобил КИА Рио. Към настоящия момент автопаркът на Yellow! включва над 1300 автомобила с марка КИА.

От месец юни над 20 коли от серията Optima_sw са част от мрежата на Yellow!, ценита за тях няма да са различни от стандартните на компанията.