Поръчка на такси

Поръчка на такси

Телефони за поръчка

За да поръчате такси, можете да се обадите на един от следните телефонни номера: 02/91119, 02/4911108, както и на кратък номер 1219 за всички мобилни оператори

 

Мобилно приложение

Използвайте новото мобилно приложение на Yellow!, за да поръчате такси лесно и удобно. Мобилното приложение на Yellow! има множество предимства, разработени за Ваше улеснение.

Свали за  Android и IOS

 

Поръчка през Фейсбук

Влезте на нашата Фейсбук страница Yellow! 91119 и натиснете Съобщение! Вече можете да поръчате лесно и бързо!☺

Изтеглете Messenger, потърсете в чата Yellow! 91119 и следвайте стъпките.

Цената се определя по касов апарат

 

Поръчка онлайн

Поръчката през онлайн платформата се използва предимно от клиенти, които желаят да проследят пътуването на автомобила до крайната дестинация. Често това са родители или бизнес партньори.

Таксиметровата услуга се извършва с нови, еднородни и добре поддържани автомобили. Автопарка ни е оборудван със защитни прегради и с предпазни средства с цел  максимално гарантиране безопасния превоз на нашите клиенти.

 

 

 

 

Други услуги

Доставки на пратки, съдействие при аварийни ситуации, обиколни курсове

Тарифи

Тарифа за 1 километър пробег: дневна 1,07лв./нощна 1,24лв. Първоначална такса: дневна 2,19лв./нощна 2,49лв. Такса повикване - 0,89лв. Цена на минута престой - 0,29лв.


  Ha Фокус

  Йелоу 333 АД предлага нови автомобили на лизинг с ниска първоначална вноска и гратисен период. Седмичната лизингова вноска е съобразена с гарантирания оборот на всеки таксиметров шофьор. Станете част от екипа ни и попитайте…

  Свързани статии

  Услугата предлага доставка на пратки - документи, стоки, пакетирани храни и напитки на територията на София и района.

  Услугата предлага съдействие при аварийни ситуации на пътя, съдействие на хора в неравностойно положение, при лични нужди и др.

  Услугата предлага обиколни курсове, разходка до забележителности, музеи, медицински и бизнес пътувания в града, страната и чужбина.