Поръчка на такси

Поръчка на такси

Телефони за поръчка

За да поръчате такси, можете да се обадите на един от следните телефонни номера: 02/91119, както и на кратък номер 1219 за всички мобилни оператори.

Мобилно приложение

Използвайте новото мобилно приложение на Yellow!, за да поръчате такси лесно и удобно. Мобилното приложение на Yellow! има множество предимства, разработени за Ваше улеснение.

 Yellow app

Yellow app

Поръчка онлайн

Yellow booker

Поръчката през онлайн платформата се използва предимно от клиенти, които желаят да проследят пътуването на автомобила до крайната дестинация. Често това са родители или бизнес партньори.

Таксиметровата услуга се извършва с нови, еднородни и добре поддържани автомобили.

 

Други услуги

Доставки на пратки, съдействие при аварийни ситуации, обиколни курсове

Тарифи

Тарифа за 1 километър пробег: дневна 1,22 лв./нощна 1,41 лв. Първоначална такса: дневна 2,49 лв./нощна 2,79 лв. Такса повикване - 0,99 лв. Цена на минута престой - 0,39 лв.


    Ha Фокус

    Yellow! предлага нови автомобили на лизинг с ниска първоначална вноска и гратисен период. Седмичната лизингова вноска е съобразена с гарантирания оборот на всеки таксиметров шофьор. Станете част от екипа ни и попитайте за…

    Свързани статии

    Yellow! предлага няколко основни вида абонаментен превоз - за корпоративни клиенти, "Трансфер" и "Йелоу Гайд". Научете повече за тях.