За Yellow!

Компания Yellow! е основана през 1998г. в град София. През годините тя успя не само да се наложи на пазара, но и да стане предпочитана марка на много свои клиенти.

Днес фирмата притежава над 1300 таксиметрови коли, които се грижат за бързината, комфорта и коректното обслужване на своите клиенти. Успяхме да въведем разплащане с пос терминал и вече над 12 000 наши потребители ползват тази услуга.

Един от основните приоритети на Yellow! са екологичните пътувания. Ако искате да се возите в електромобил, вече можете да го направите. След като премина успешно няколкомесечен тестов период, електрическото такси на Yellow! започна да се движи в София. Така българската столица се нарежда сред редицата европейски градове с електро таксита.

За да подпомогнем своите клиенти, разработихме и внедрихме в своята дейност GPS система, както и възможност за онлайн поръчки. Клиентите със смарт телефони могат да използват и удобното за поръчка мобилно приложение „Yellow! 91119“ .

Фирмата изгради през годините множество партньорства с различни организации и компании, които се доверяват на Yellow! за развитието на своя бизнес.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001, което гарантира качествени услуги и удовлетвореността на клиентите, шофьорите и служителите й.